Sanering 28.000m2 asbesthoudende dakbedekking

bergermeer bv
1 februari 2017

BERGERMEER B.V.

De grootste uitdaging
De grootste uitdaging bij dit project was de uitvoering; het logistieke proces van de gebruiker mocht op geen enkele wijze hinder ondervinden van de asbestsanering. De sanering zelf was dus slechts een fractie van de totale opgave. Het betrof het verwijderen van 28.000m2 plafonds aan de binnenzijde en het verwijderen en afvoeren van oude installaties van de vorige gebruiker. Er werden scheidingswanden geplaatst om het werkgebied en het logistiek centrum van elkaar te scheiden. En een tunnel om door het werkgebied te kunnen rijden.

Start en einde project
De werkzaamheden startten in de herfst van 2016, waarna we in de winterperiode verder doorwerkten. Het bleek een Russisch roulette project
voor wat betreft het weer, maar uiteindelijk is de planning van exact 5 maanden en 2 dagen behaald. Het project bestond uit 20 dakvlakken. Na 20 fases van opbouwen en weer afbreken -de laatste m2 zelfs in de sneeuw- rondden we het project af. Wat een team, wat een inzet! Wij zijn trots op onze medewerkers. Dank aan Bergermeer B.V. voor het vertrouwen dat wij voor dit project hebben gekregen.

Klant:
Bergermeer B.V.

Opgeleverd:
Februari 2017