Over Boy Limmen Sloopwerken B.V.

Boy Limmen Sloopwerken B.V. is een gezond, professioneel en duurzaam sloopbedrijf uit de Kop van Noord-Holland. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van sloopwerkzaamheden en asbestsaneringen. De basis van onze gerenommeerde onderneming is eind jaren ’50 gelegd en zette zich voort van vader op zoon. In 1972 nam zoon Boy Limmen het toenmalige aannemersbedrijf in de weg- en waterbouw over van zijn vader. Sinds juni 2012 is het bedrijf in onze handen.

De afgelopen jaren hebben wij ons als Boy Limmen Sloopwerken B.V. flink doorontwikkeld. We zijn sterk uit de crisis, het faillissement in 2012 en het overlijden van Boy in 2013 gekomen. Boy en zijn vader hebben jaren geleden de fundering van onze onderneming gelegd en wij hebben dit inmiddels uitgebouwd tot een gezond, professioneel en eigentijds sloopbedrijf. Wij zijn een belangrijke speler in de Noord-Hollandse markt en daar zijn wij trots op. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Oog voor veiligheid en duurzaamheid

Inmiddels bestaat ons team uit 13 vaste medewerkers en een (vaste) groep flexibele collega’s waar wij dagelijks mee samenwerken. Wij werken met het beste materieel en voeren alle werkzaamheden uit volgens de laatste milieu- en veiligheidseisen. Daarnaast zijn wij in het bezit van de benodigde certificaten. Als team nemen wij samen de zorg van onze klanten uit handen. Wij zijn betrokken en werken op een veilige en professionele wijze, met oog voor onze klanten, duurzaamheid, de omgeving en het milieu. Want ‘Slopen is een kunst!’

Maarten Lemmens Honig en Klaas Limmen

CONTACT

Maarten Lemmens Honig

Maarten Lemmens Honig

Tel: 06 28 24 66 73
Email: maarten@boylimmen.nl
Justin Duyff

Justin Duyff

Tel: 072 – 57 13 989 / 06 18 39 38 00
Email: Justin@boylimmen.nl