Over Boy Limmen Sloopwerken B.V.

Boy Limmen Sloopwerken is gespecialiseerd in het uitvoeren van sloopwerkzaamheden en asbestsaneringen. Wij zijn een bekende speler in de Noord-Hollandse markt en daar zijn wij trots op. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Vanuit onze ervaring denken we met u mee. Zo is voor aanvang van de werkzaamheden precies duidelijk wat er moet gebeuren. Geen verrassingen achteraf. Wij noemen dat onze ‘geen gezeur garantie’.

Wij werken veel in Noord-Holland maar helpen u ook graag daarbuiten.

Van vroeger naar nu

Eind jaren 50 werd de basis gelegd voor het sloopbedrijf. In 1972 nam zoon Boy Limmen het toenmalige aannemersbedrijf in de weg- en waterbouw over van zijn vader en bouwde aan de fundering van de onderneming. Sinds juni 2012 is het bedrijf in handen van Maarten Lemmens Honig en Justin Duyff. Wij lieten Boy Limmen Sloopwerken uitgroeien tot een gezond, professioneel en eigentijds sloopbedrijf. Boy Limmen Sloopwerken bestaat inmiddels uit een hecht team van vaste en flexibele collega’s.

Oog voor veiligheid en duurzaamheid

Het team van sloopbedrijf Boy Limmen uit Heerhugowaard bestaat uit echte vakmensen met een sloophart. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en maken gebruik van de hedendaagse technieken en modern materieel. Het team werkt op een professionele en bovenal veilige manier samen en dat doen we volgens de laatste milieu- en veiligheidseisen. Uiteraard zijn wij in het bezit van alle benodigde certificaten. Waar mogelijk slopen wij circulair, zodat grondstoffen en materialen in andere projecten hergebruikt kunnen worden.

Slopen is een kunst.
Maarten Lemmens Honig en Justin Duyff

CONTACT

Maarten Lemmens Honig

Maarten Lemmens Honig

Tel: 06 28 24 66 73
Email: maarten@boylimmen.nl
Justin Duyff

Justin Duyff

Tel: 072 – 57 13 989 / 06 18 39 38 00
Email: Justin@boylimmen.nl