Bijdragen aan een beter milieu

Boy Limmen Sloopwerken & Asbestsanering draagt dagelijks bij aan een beter milieu. Wij kijken niet alleen naar winst en kosten, maar zoeken naar milieuvriendelijke manieren van werken. Naamgever Boy Limmen begon ruim 40 jaar geleden al met het hergebruiken van hout. Ook was hij betrokken bij een aantal ‘reddingsoperaties’, waarbij historische bouwmaterialen werden gespaard.

Wat Boy begonnen is, zetten wij onverminderd voort. Zo scheiden we bij het slopen van huizen opnieuw bruikbare elementen van het restafval. Duurzaam werken vraagt van ons ons als sloopbedrijf een extra scherp oog op het hergebruik van vrijkomende producten en grondstoffen. De vastgoed- en woningmarkt is voortdurend in beweging. Gebouwen wordt vervangen of aangepast naar de moderne eisen en maatstaven. Een circulair systeem wordt door steeds meer opdrachtgevers en overheden toegepast. Wij staan hier volledig achter, want wij zeggen al jaren: hergebruik is goedgebruik.

Om deze manier van werken extra te onderstrepen, kunnen wij het circulaire sloopproject ook volledig laten certificeren. De verificatieregeling is een uitbreiding op de (in de basis al) duurzame werkwijze bekend als SVMS BRL-007. Het certificaat wordt uitgegeven door een onafhankelijk certificerende instelling. Wij vertellen u graag alle mogelijkheden en de toegevoegde waarde in een persoonlijk gesprek.

WAAR WE VOOR STAAN

Professionele partner

Op ons kunt u bouwen. Wij denken vooraf met u mee en komen onze afspraken na.

Deskundig

Boy Limmen Sloopwerken heeft ‘al meer dan 50 jaar’ ervaring met de meest uiteenlopende sloopwerkzaamheden en asbestsaneringen.

Flexibel

Dankzij onze ervaring en gemotiveerde medewerkers kunnen wij ons flexibel opstellen. Voor elke uitdaging, vinden we samen snel een oplossing.

Duurzaam

Wij hebben oog voor duurzaamheid. We gaan bij voorkeur langdurige samenwerkingen aan en slopen waar mogelijk circulair.