Asbestsanering

Boy Limmen Sloopwerken is gespecialiseerd in asbestsaneringen. Wij nemen het volledige asbesttraject voor u uit handen: van de inventarisatie tot de gereedmelding Wij saneren op veilige wijze, altijd volgens de geldende richtlijnen, wettelijke milieueisen en met de benodigde certificaten op zak. Boy Limmen staat bekend om – en is ervaren in – het uitvoeren van complexe industriële saneringen.

De extra’s van Boy Limmen

Boy Limmen Sloopwerken is u van dienst in aanloop naar de sloop of sanering én daarna. Denk hierbij aan het regelen van nutsafsluitingen, bouwkundige vooropname en asbestinventarisaties. Maar ook bodemonderzoeken, grondsaneringen, herstelwerkzaamheden en het onderhouden van contact met gemeente en overheid. Eén aanspreekpunt en advies op maat!

Professionele partner

Op ons kunt u bouwen. Wij denken vooraf met u mee en komen onze afspraken na.

Deskundig

Boy Limmen Sloopwerken heeft ‘al meer dan 50 jaar’ ervaring met de meest uiteenlopende sloopwerkzaamheden en asbestsaneringen.

Flexibel

Dankzij onze ervaring en gemotiveerde medewerkers kunnen wij ons flexibel opstellen. Voor elke uitdaging, vinden we samen snel een oplossing.

Duurzaam

Wij hebben oog voor duurzaamheid. We gaan bij voorkeur langdurige samenwerkingen aan en slopen waar mogelijk circulair.