Sloopwerken

Zorgvuldig werken, persoonlijk contact en heldere afspraken; dat vinden wij belangrijk als uw professionele slooppartner. Wij hebben als Boy Limmen Sloopwerken B.V. meer dan vijftig jaar ervaring met de meest uiteenlopende sloopwerkzaamheden. Van totaalsloop, renovatiesloop, asbestsaneringen, woningbouw, utiliteitsbouw tot monumentale panden. Ons team neemt alle zorg en organisatie bij u als klant uit handen.

U kunt rekenen op deskundig advies van al onze medewerkers. Onze adviezen zijn vakkundig en op maat, passend bij uw project en de omgeving. Wij houden daarbij rekening met andere partijen en geven een eerlijk, open en helder advies, waar u verder op kunt bouwen.

Recycling en duurzaamheid

Als erkend en gecertificeerd sloopbedrijf hebben wij uiteraard oog voor duurzaamheid en recycling. Bij sloopwerkzaamheden komen allerlei afvalstromen vrij zoals hout, ijzer, puin, metaal, dakbedekking, PVC, glas en plastic. Wij demonteren en recyclen zorgvuldig zo veel mogelijk materialen die geschikt zijn voor hergebruik. Dit wordt ook wel circulair slopen genoemd. Het hergebruiken van materialen zit in onze genen. Dit is niet iets wat wij de afgelopen jaren pas zijn gaan doen, maar wat wij al tientallen jaren uitvoeren.

Asbestsanering

Boy Limmen Sloopwerken B.V. is naast sloopwerkzaamheden ook gespecialiseerd in het uitvoeren van asbestsaneringen. Dit doen wij op een veilige en verantwoorde wijze, altijd volgens de daarvoor geldende richtlijnen. Bovendien zijn wij in het bezit van de benodigde certificaten en werken wij conform de wettelijke milieueisen.

Wij staan bekend om de complexe industriële saneringen. Hiervoor gaan wij geen uitdaging uit de weg. Tegenwoordig staat de sanering in het teken van asbestvrije daken; vóór 2024 moeten alle bezitters van asbest daken deze laten verwijderen. Ook hier biedt Boy Limmen Sloopwerken B.V. de ideale oplossing. Van asbest inventarisatie, contact met bevoegd gezag tot het saneren en vrijgeven van de daken.

Professioneel en veilig

Het team van Boy Limmen bestaat uit echte vakmensen met een sloophart. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en maken gebruik van de hedendaagse technieken en modern materieel. Het team werkt op een professionele en bovenal veilige manier samen. Wij nemen daarbij het volledige asbest traject voor u uit handen; van de inventarisatie op locatie, de gereed melding naar de gemeente tot het verwerven van de vrijgave’s en stortbonnen in het LAVS.

Advies op maat

Boy Limmen Sloopwerken B.V. is niet alleen uw aanspreekpunt voor alle sloop- en asbestwerkzaamheden, maar biedt ook mogelijkheden voor alle pré- en vervolgstappen. Hierbij kunt u denken aan nutsafsluitingen, bouwkundige vóór opname en asbest inventarisaties. Maar ook bodemonderzoeken, grondsaneringen, herstelwerkzaamheden nieuwe dakbedekking en de benodigde contacten met bevoegd gezag.

Eén aanspreekpunt en advies op maat!

WAAR WE VOOR STAAN

Professionele partner

Wij zijn een professionele partner en wij komen onze afspraken na.

Deskundig

Boy Limmen Sloopwerken B.V. heeft al meer dan vijftig jaar ervaring met uiteenlopende sloopwerkzaamheden en asbestsaneringen.

Flexibel

Wij nemen de zorg van onze klanten uit handen en werken oplossingsgericht.

Duurzaam

Wij hebben oog voor duurzaamheid, recycling en de omgeving en werken altijd vanuit laatste milieu- en veiligheidseisen.