SLOOPWERKEN

HEADER-SLOOPWERKEN

Slopen is een kunst. Zowel jonge als oude panden, totaal of renovatie. Wij slopen snel, efficiënt, vakkundig en inzichtelijk, binnen de eisen van de overheid, prijsbewust en met de grootste zorg.

Het slopen zit in onze genen. Begonnen we ooit met de hand, een sloophamer, een schep en een kruiwagen, inmiddels gebruiken we de nieuwste technieken, werken we volgens de laatste milieu- en veiligheidseisen, hebben we het beste materieel, alle certificaten en meer dan 45 jaar ervaring.

Door de jaren heen hebben we sterke relaties opgebouwd in de bouw- en sloopwereld. Hierdoor zijn we in staat om de meest uiteenlopende projecten zorgvuldig en met specifieke kennis uit te voeren. Denk aan bijvoorbeeld monumentale panden.

Naast slopen maken we ons ook sterk voor hergebruik. We demonteren bruikbare materialen zorgvuldig om ze vervolgens een nieuw leven te geven.

 
 

Meer weten over sloopwerken door Boy Limmen Sloopwerken B.V.?

Voor nadere informatie over de mogelijkheden van sloopwerkzaamheden of voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte kunt u ons mailen. U kunt ons natuurlijk ook even bellen op +31 224 21 20 04