Bijdragen aan een beter milieu

Boy Limmen Sloopwerken & Asbestsanering draagt dagelijks bij aan een beter milieu. Zo kijken wij niet alleen naar winst en kosten, maar ook naar een milieuvriendelijke manier van werken. Zo is naamgever Boy Limmen al ruim 30 jaar geleden begonnen met het hergebruiken van hout. Ook was Boy betrokken bij een aantal reddingsoperaties, waarbij historische bouwmaterialen werden gered.

Je begint al met duurzaam werken door kleine acties door te voeren. Zo breken we, als de opdracht het toelaat, het pand graag op locatie af. Dat is beter voor het milieu, omdat je minder transport inzet en daardoor minder CO2-uitstoot hebt. Het scheelt de opdrachtgever ook nog eens transportkosten. Bij het slopen van bijvoorbeeld een aantal huizen, scheiden we de opnieuw bruikbare elementen van het restafval. Zoals de kozijnen. Tegenwoordig worden deze steeds vaker teruggeplaatst in nieuwe huizen. Zo werken wij als sloopbedrijf mee aan een beter milieu.

WAAR WE VOOR STAAN

Professionele partner

Wij zijn een professionele partner en wij komen onze afspraken na.

Deskundig

Boy Limmen Sloopwerken B.V. heeft al meer dan vijftig jaar ervaring met uiteenlopende sloopwerkzaamheden en asbestsaneringen.

Flexibel

Wij nemen de zorg van onze klanten uit handen en werken oplossingsgericht.

Duurzaam

Wij hebben oog voor duurzaamheid, recycling en de omgeving en werken altijd vanuit laatste milieu- en veiligheidseisen.