ASBESTWERKEN

headerfoto-sloopwerken

Naast onze sloopwerkzaamheden zijn we ook actief in het saneren van asbest. Vroeger werd asbest vaak als isolatiemateriaal toegepast. Totdat men er in de jaren ’90 achter kwam dat de asbest deeltjes schadelijk zijn en dat met demontage zorgvuldig moet worden omgesprongen. Boy Limmen Sloopwerken B.V. is in het bezit van het SC-530 asbestsaneringscertificaat en biedt u de zekerheid van zorgvuldige asbestsanering door deskundige en goed opgeleide medewerkers.

Tevens bezit Boy Limmen Sloopwerken B.V. over een groot scala aan eigen materiaal om vrijwel elke klus te klaren, van woningen tot kantoren etc. Onze werknemers hebben ruime ervaring in de meest uiteenlopende projecten in asbestsanering om elke werk tot een goed eind te brengen.

Zo hebben wij in het verleden werkzaamheden uitgevoerd voor onder andere: woningbouwverenigingen, vastgoed ontwikkelaars / beheerders, diverse gemeenten en particulieren. Boy Limmen Sloopwerken B.V. biedt u niet alleen het saneren maar zo kunnen wij ook het gehele traject voor u uit handen nemen. Van het begin tot het eind, hierbij moet u denken aan:

schema

Meer weten over asbestsanering door Boy Limmen Sloopwerken B.V.?
Voor nadere informatie over de mogelijkheden van asbestsanering of voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte kunt u ons mailen. U kunt ons natuurlijk ook even bellen op +31 224 21 20 04